Actueel

Kom naar de kennisbijeenkomst ´Aan de slag met vitaliteit´ in november

| 27-09-2017

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met vitaliteitsmanagement en bent u op zoek naar concrete handvaten om het beleid vorm te geven? Neem dan gratis deel aan een van de kennisbijeenkomsten ‘Aan de slag met vitaliteit’ in november. Daar gaat u samen met collega’s uit de sector aan de slag om vitaliteitsbeleid handen en voeten te geven. Tijdens de interactieve bijeenkomst leert u onder andere welke indicatoren u kunt gebruiken om uw vitaliteitsbeleid te monitoren.

Veel professionals hebben goede ideeën om de vitaliteit binnen de organisatie te verbeteren, maar hebben moeite om deze in praktijk te brengen. Ook is het lastig om het vitaliteitsbeleid aan te laten sluiten op de missie en visie van de organisatie. Tijdens de bijeenkomst in november leert u hoe u dit voor elkaar kunt krijgen en wordt u geïnspireerd door praktijkcases. Daarnaast vertellen wij u meer over de ervaringen van vijf organisaties met de Pilot Aanpak Roken.

Opzet bijeenkomsten

De vitaliteitsbijeenkomsten bieden veel ruimte voor persoonlijke inbreng, vragen en discussie. U kunt zelf kiezen in welke regio u deelneemt. De bijeenkomsten vinden plaats op drie inspirerende locaties, verspreid door het land. De bijeenkomsten zijn een uitstekende gelegenheid om uw collega’s te ontmoeten en kennis te delen.

De regiobijeenkomsten

De bijeenkomsten starten om 9.30 uur en eindigen rond 13.00 uur. Aansluitend staat er een lunch voor u klaar.

  • Dinsdag 28 november: Noord/Oost, omgeving Zwolle;
  • Donderdag 30 november: Midden/West, omgeving Amsterdam/Utrecht;
  • Maandag 4 december: Zuid, omgeving Eindhoven.

Aanmelding en kosten

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Diana Lettink, projectleider SBCM:
E: d.lettink(at)caop.nl
M: 06 2209 5634

Dit is een activiteit van Cedris en SBCM in het kader van het kennispartnerschap voor sociale werkgelegenheid.